Tjustbygdens Sparbank Bankaktiebolag

Kalmar län

Information

I Västervik finns det ett Bankaktiebolag som heter Tjustbygdens Sparbank Bankaktiebolag. Det finns flera företag som liknar Tjustbygdens Sparbank Bankaktiebolag i Kalmar län. Västervik är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Tjustbygdens Sparbank Bankaktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-01-14 och det finns flera bolag som är det i Kalmar län.

Sedan 2001-12-10 så har Tjustbygdens Sparbank Bankaktiebolag varit registrerat. Idag är Tjustbygdens Sparbank Bankaktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Västervik.

Vill man komma i kontakt med Tjustbygdens Sparbank Bankaktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kvarng. 20, 593 30, Västervik. Vi ni istället prata med Tjustbygdens Sparbank Bankaktiebolag så kan ni göra det på 0490-815000.

Föremålet för bankens verksamhet är att driva bankrörelse och därmed förenlig verksamhet. Banken får bedriva 1. sådan bankrörelse som avses i 1 kap 3 ! lagen (2004:297) om bank- och finansieringsrörelse, samt 2. finansiell verksamhet och verksamhet som har ett naturligt samband därmed enligt 7 kap 1 ! lagen om bank och finansie- ringsrörelse.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Andersson, Henrik Erik Arvid som är född 1977 och har titeln Extern firmatecknare, Pettersson, Per Jörgen som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Hasselquist, Mats Christer som är född 1964 och har titeln VD, Grahn, Bengt Johan som är född 1962 och har titeln Vice VD, Hasselquist, Mats Christer som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Torvald Ivar Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,StyrelseordförandeJansson, Karl Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Vice styrelseordförde, Barath, Karl Imre som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Friberg, Karin Ing-Marie som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantJonsson Kadowaki, Mari-Katharina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamotKvist, Lars-Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamotPersson, Lars Rune som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamotSegerberg, Lena Astrid Mari som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamotSundell, Jon Erik Hubert som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantÖvling, Lars-Anders som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamotGrahn, Bengt Johan som är född 1962 och har titeln SuppleantKarlsson, Anna Linnéa Irene som är född 1984 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantPettersson, Linnéa Sandra Doris som är född 1984 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantKullman, Ingvar Carl-Axel som är född 1950 och har titeln RevisorJohansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Carlsson, Torvald Ivar Erik -Grahn, Bengt Johan -Hasselquist, Mats Christer -Jansson, Karl Gunnar Firman tecknas av en av -Andersson, Henrik Erik Arvid -Pettersson, Per Jörgen i förening med en av -Carlsson, Torvald Ivar Erik -Grahn, Bengt Johan -Hasselquist, Mats Christer -Jansson, Karl Gunnar Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Tjustbygdens Sparbank Bankaktiebolag har 516401-0224 som sitt organisationsnummer.